De koning is dood!

80 jaar geleden voerden onze leerlingen het toneelstuk "Sneeuwwitje en de zeven dwergen"op.... 80 jaar is een (te) lange tijd geleden, en daarom beslisten de leerkrachten van het KIW (BUSO)  om deze oude traditie nieuw leven in te blazen! Op 23 en 24 februari is het zover! 
 
Prinses Elodie Minibrix houdt zielsveel van haar vader Koning Knuft III. Maar Koning Knuft is ziek. Doodziek. Wat moet er met het land gebeuren als hij sterft? Wie zal er voor het volk  zorgen? Wie zal er verhaaltjes vertellen voor de kinderen? Wie moet hem opvolgen? Wat is een baksteen? Koningin Koevoet en de hovelingen zijn in paniek. Hoe moeten ze het nieuws aan Prinses Elodie Minibrix vertellen? Ze zal er kapot van zijn....
Of …is de koning misschien toch niet dood?
 
De koning is dood is een familievoorstelling waarin jong en oud iets kunnen ontdekken.  Is het een kleine lach of een verborgen levenswijsheid? Zijn het vermakelijke intriges of fantasierijke vertellingen? Het is een eigenzinnig sprookje waarin sommige kinderen heel volwassen blijken,en sommige volwassenen net heel kinderachtig.
 
Tickets (7€) kunnen elke werkdag tussen 19 en 20 uur  telefonisch besteld worden op het nummer 0494 88 78 70. Op vrijdag 23 februari start de voorstelling om 20 uur. De zaterdagvoorstelling op 24 februari start om 15 uur. De voorstellingen worden gespeeld in de Basisschool Kameleon, Beemdgracht 2, 1130 Haren. 
 
Voor elke toneelvoorstelling wordt er een programmaboekje uitgedeeld met wat uitleg over het toneelstuk en ons toneelgezelschap. In dit programmaboekje voorzien we ook ruimte voor onze sponsors. Wenst u ons project een duw in de rug te geven, aarzel dan niet om bijgevoegde bijlagen te openen in verband met sponsoring. 
 
 
 
Auteur: Frank Robben
Regie: Hilde Vanpoucke
Wolf: Wout
Margrietje: Evi
Arend: Wout
Beer: Nicolas
Prinses Elodie: Charlotte
Fabian, de tuinman: Stenz
Koningin Koevoet: Hannah
Isabella: Sara
Prins Denny: Kazimierz
Sam, de tuinvrouw: Mimoza
Sam, de tuindochter: Eleonora
Koning Knuft: Bryan
Heraldine: Joke
Reporter: Chelsey
 
 

behoort tot  de Broeders van Liefde